Exclusief wonen in de meest luxueuze penthouses van Leuven

maandag, 27 september 2021 13:57
Exclusief wonen in de meest luxueuze penthouses van Leuven

ION presenteert de meest luxueuze penthouses en appartementen gelegen in Burenberg te Leuven. Burenberg is een idyllische woonomgeving die baadt in het groen, in het centrum van de stad. Deze droomligging kent magnifieke penthouses en appartementen waar je dagelijks geniet van de pure klasse waar deze woningen voor staan. Als kers op de taart is er nog het fantastische uitzicht op de parktuin, de kapel van Burenberg en de betoverende skyline van Leuven.  

De inrichting van deze woningen gebeurt volledig volgens jouw wensen. Op basis van je smaak en budget word je van a tot z begeleid door de interieurexperts van ION. Tot in de kleinste details geniet je van een premium afwerking en een interieur dat helemaal bij je past. Vertoef in de sfeervolle, open leefruimtes met een heerlijke lichtinval door de extra grote raampartijen.  

Niet alleen het interieur van deze riante woningen stralen exclusiviteit uit, ook de buitenruimtes voldoen aan dezelfde hoge standaarden. Profiteer van royale dakterrassen die het uitzicht van binnenuit sterk be├»nvloeden. Deze sublieme dakterrassen garanderen jouw privacy en bieden de nodige afscherming waardoor je op een heerlijk zwoele zomeravond lang kan vertoeven op deze fantastische plaats. Het panoramisch uitzicht op het overvloedige groen zorgt voor een zalig gevoel van openheid en de nodige rust om je terug te trekken in jouw eigen, gezellige nest.  

Ontdek hier meer over Burenberg: https://burenberg.be/aanbod/luxury/ 

Laatst aangepast op maandag, 27 september 2021 14:00