Outdoor cooking: Het hele jaar door

maandag, 27 september 2021 14:15
Outdoor cooking: Het hele jaar door

Bij outdoor cooking wordt vaak gedacht aan de zomermaanden, waarbij het zonnetje schijnt en er vlees op de barbecue of grill ligt. Met de uitgebreide OFYR-collectie wordt het buitenkook-seizoen verlengd naar 4 seizoenen. Een jaar lang genieten met vrienden en familie, samenkomen rond het vuur en het bereiden van de meest heerlijke gerechten met seizoensingrediënten. 

In de nazomer en koudere maanden, is een buitenkeuken ideaal om optimaal te genieten van het daglicht. De warme vlammen verleiden ons om samen te komen of om op te warmen na een buitenactiviteit. Het unieke ontwerp van OFYR transformeert de kookbeleving daarbij van een eenzame bezigheid naar een gemeenschappelijke beleving: de chef wordt deel van de groep, en de groep wordt chef.

Of de buitenruimte nu groot of klein is, er zijn oneindig veel mogelijkheden om buiten momenten te creëren. Met de OFYR Classic Storage geniet je het hele jaar door van de buitenkeuken in de tuin, op de patio of onder de overkapping.

Nazomeren in de tuin of opwarmen na een buitenactiviteit? Weer of geen weer, met de OFYR staat je een gezellige warme avond bij het vuur te wachten. Is jouw buitenruimte al klaar voor de nazomer?

Ontdek de kunst van het buitenkoken met de volledige OFYR collectie hier.

Laatst aangepast op maandag, 27 september 2021 14:18