Our iconic by Peak Performance

maandag, 27 september 2021 14:19
Our iconic by Peak Performance

Frost-serie bestaat dit seizoen 10 jaar en is vandaag de dag nog net zo relevant als tien jaar geleden, toen onze serie de markt veranderde met een natuurlijke donsvoering. Dit seizoenloze icoon blijft onze trots in het maken van kledingstukken met een lange levensduur en wordt nu aangeboden in meer kleuren dan ooit tevoren,   Het assortiment wordt geprezen om de lichtheid, warmte en veelzijdigheid en is uitgebreid met stijlen die ideaal zijn voor zowel activiteiten als vrije tijd.

Onze Frost-lijn van lichtgewicht maar uitzonderlijk warme donsjacks viert zijn 10e verjaardag en is aan de buitenkant niet verouderd. Maar alles onder de motorkap is veranderd, waardoor dit een zeer duurzame keuze is. We gebruiken niet langer fluorkoolwaterstoffen (PFC), de schaal is nu gemaakt van gerecycled polyamide en al het dons is RDS-gecertificeerd en volledig traceerbaar via Track My Down®. Met andere woorden, we hebben veel feel good toegevoegd aan dit er goed uitziende jack.

Onze Frost-lijn is al tien jaar een bestseller. Dit lichtgewicht en opvouwbare voeringjack kan zowel als buitenlaag als onder shelljack worden gedragen voor extra isolatie. Gemaakt van gerecycled polyamide en gevuld met premium 90/10 eendendons/veren vulling voor uitzonderlijke warmte. Elastische manchetten, zakken met ritssluiting en een nauwsluitende capuchon zorgen voor maximale bescherming.

www.peakperformance.com/be

Laatst aangepast op maandag, 27 september 2021 14:24