‘Bespoke’ villa op het mooiste golfdomein van Spanje

‘Bespoke’ villa op het mooiste golfdomein van Spanje

Deze prachtige villa is een architecturaal toonbeeld van de samensmelting van kwaliteit met de nieuwste snufjes en “first class” materialen. De gang bij binnenkomst in de villa is ruim en geeft u direct uitzicht op het terras en het “strandgedeelte”. Aan uw linkerhand vindt u 2 ruime tweepersoonsslaapkamers met elk een eigen en-suite badkamer, een gastentoilet en de hoofdslaapkamer met eigen inloopkast en en-suite badkamer. De open keuken, eetkamer en woonkamer hebben ramen naar het terras die veel natuurlijk licht binnenlaten. Tijdens het koken, zittend aan de eettafel of op de bank, kunt u genieten van het uitzicht.

De toegangsdeur is verborgen in “tegels” van groot formaat (1,2m x 1,2m), van het bekende merk Porcelanosa. Aan de buitenkant vind je geen deurklink, maar in plaats daarvan een optie om de deur te openen met vingeraanrakingstechnologie van Schuco. Ook vanaf de entree, via de binnenkant van de villa en naar buiten, vind je een bijzondere witte natuurstenen muur zorgvuldig met de hand gebouwd, waarin je verschillende fossielen kunt zien. De open keuken is gemaakt in natuurlijk houtsoort en alle toestellen zijn van het merk Miele. Bij het betreden van het ruime 150m2 terras ziet u het “infinity pool” dat het grote zwembad er net onder vult. Ook is er een chill out ruimte voorzien in het zwembadgedeelte. Contacteer ons voor meer informatie:

Immo Mediterraneo Luc Heylens 0473 95 87 45 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://immomediterraneo.immo/property/prachtige-nieuwbouwvilla-bespoke-n-kwaliteitop-het-mooiste-golfdomein-van-spanje/