Bezoek The One infodag op zaterdag 19 september

Bezoek The One infodag op zaterdag 19 september

Er zijn al veel mooie appartementen gebouwd aan de kust maar dit is The One!

De tijdloze architectuur van The One zorgt niet alleen voor een iconisch effect, maar biedt toekomstige bewoners ook terrassen met 360° zichten en laat in elk appartement het zeelicht onbeperkt binnenstromen. Een natuurgebied in de duinen maakt de ligging helemaal af.

Wij nodigen u van harte uit voor de The One infodag op zaterdag 19 september van 10u tot 16u. Bezoek de werf en het inspiratie appartement én ontdek alle voordelen van The One.

Ondanks dat The One nog maar net uit zijn fundamenten oprijst, vonden al maar liefst 40% van de appartementen een enthousiaste eigenaar. Een eigen stek hebben aan onze Vlaamse Kust was voor velen nog nooit zo belangrijk. Bent u ook op zoek naar een uniek appartement op een uitzonderlijke locatie? Wacht dan niet langer en kom zeker langs op de The One infodag!

Wegens de huidige coronamaatregelen willen wij u vragen om vooraf in te schrijven voor de laatste vrije plaatsen van de infodag. Schrijf u hier nog snel in op de website met vermelding van het voorkeurstijdstip van uw bezoek. Wij kijken er alvast naar uit om u op 19 september in The One te mogen verwelkomen!

Kan u niet aanwezig zijn op onze infodag? Geen probleem, maak hier een afspraak om op een andere dag het inspiratie appartement te bezoeken.

https://vimeo.com/361239552

Interesse in The One? www.the-one.be

Adres infodag: Kruising Koning Albert I laan met A. Ruzettelaan, 8370 Blankenberge