Unieke villa met bijgebouw/2de woning te koop

Unieke villa met bijgebouw/2de woning te koop

UNIEKE EIGENDOM TE KRUISEM/ZINGEM op een SCHILDERACHTIG DOMEIN! Situeert zich in een GROENE en LANDELIJKE OMGEVING waar u verwelkomd wordt door een ULTIEM RUSTGEVOEL! Een LANDHUIS, een PRACHTIG BIJGEBOUW (die heel wat mogelijkheden biedt zoals voor B&B, praktijkruimte, etc ..), een UNIEKE TUIN MET EEN OMVANGRIJKE NATUURVIJVER en een ambtelijke OPRIJLAAN vormen samen het knappe geheel van dit aantrekkelijke grondperceel van 65 ARE. De gebouwen in KASTEELHOEVE STIJL werden steen per steen herbouwd met aandacht voor AUTHENTIEKE ELEMENTEN en een HEDENDAAGS COMFORT. Het UNIEKE INTERIEUR met moderne accenten biedt u een UITZONDERLIJKE BELEVING in uw eigen woonst!

Woorden schieten tekort om deze eigendom naar waarde te omschrijven dus twijfel niet langer en contacteer ons snel voor meer informatie of een bezichtiging!

INDELING woning: we betreden de woonst via de imposante inkomhal met een hoge plafond. Hier bevindt zich een gastentoilet en krijgen we toegang naar de hall of naar de authentieke woonkamer. Naastliggend bevindt zich de vernieuwde leefruimte met open keuken. Van hieruit hebben we een prachtig uitzicht over de achterliggende tuin met natuurvijver. Via de hall begeven we ons naar de kelder, de badkamer en dressing. Op de 1ste verdieping brengt de open nachthall ons verder naar de 3 volwaardige slaapkamers, zolderruimtes en de 2de badkamer.

INDELING bijgebouw: we betreden het bijgebouw via de leefruimte met open keuken. Hiernaast bevindt zich een relaxruimte met jacuzzi die in rechtstreekse verbinding staat met de badkamer en de uiterst ruime garage. Via de draaitrap begeven we ons naar de 1ste verdieping waar nog 2 slaapkamers gevestigd zijn.

De INDELING van het domein gaat als volgt: we betreden het domein via de imposante poort die ons toegang verleent tot de ambtelijke oprijlaan. Deze biedt u nog 2 extra opritten die uitgeven op de zijstraat. Vooraan het perceel is een grote voortuin aanwezig waar u rustig kan genieten. Via de laan begeven we ons verder tot achteraan de woning waar we de tuin terugvinden met natuurvijver. Hier werd een terras boven het water gecreƫerd en krijgt u een uniek gevoel. Tenslotte bevindt zich nog een "bosje" met grote op het uiterste stuk van het perceel.

Bekijk snel de virtuele rondleidingen van deze eigendom en contacteer Immo Nobels op het nummer 055 30 92 90 voor meer informatie of het plannen van een afspraak!

www.nobels.be/NL/Pand/2293460/