Prachtige villa op een luxueus golf resort

Prachtige villa op een luxueus golf resort

Omgeven door natuur en rust, gelegen op slechts 20 minuten rijden van de kust en 10 minuten van de stad Murcia, het beste van 2 werelden! Deze villa bestaat uit een ruim perceel van 1000 m2, een royaal zwembad, een woonkamer met aansluitend het terras dat u kan bereiken doormiddel van grote schuiframen, een eetkamer met moderne open keuken, een gastentoilet en een slaapkamer met en-suite badkamer. Op de eerste verdieping zijn er nog 2 slaapkamers met beide de badkamer en-suite. 

Het Golf resort is gelegen aan de voet van het natuurgebied Carrascoy en de vallei die Murcia omgeeft en tevens als groene long fungeert. Een berggebied vol wandelpaden tussen de dennenbomen, waar je lange wandelingen kunt maken of mountainbiken. Een van de meeste kenmerkende bezienswaardigheden is het heiligdom van Fuensanta met uitzicht over de stad. Elk jaar wordt hier een bekende pelgrimstocht gehouden. Dit resort staat garant voor kwaliteit en comfort. Het is nu mogelijk om op een plek te wonen waar je alle dagelijkse benodigdheden bij de hand hebt zoals bezienswaardigheden, winkels, een oneindige zee om van het Spaanse klimaat te genieten,...

Kortom alles binnen handbereik! De nieuwe luchthaven van Murcia kan u bereiken in 20 minuten rijden, voor de luchthaven van Alicante heeft u 60 minuten nodig.

https://sire.world/project/spanje/alicante/luxueuze-villa-in-murcia/